Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Di Maria i processen; Pedro måste välja; megabud på Muller; plus den mystiska anfallaren

  • Crystal Palace har signerat Patrick Bamford på ett säsongslångt lån från Chelsea. [Twitter/Crystal Palace]
  • Louis van Gaal har hintat om en mystisk anfallare som ska vara på gång till Manchester United. David McDonnell på Mirror tror att Juventus Fernando Llorente kan vara den mystiska anfallaren. McDonnell skriver att United ska ha erbjudits Llorente och att man ville hållas uppdaterade i frågan. [Mirror]
  • Men Van Gaal har andra idéer och menar att den mystiska anfallaren inte alls är en anfallare: ”Jag vet inte om jag vill köpa en anfallare. Jag har läst i media att en anfallare är överraskningen. Nej, jag har inte sagt det. Ni säger det, för mitt svar är så. Nej, jag menar någonting annat.” [Guardian]
  • Mark Ogden på Telegraph rapporterar att PSG hoppas kunna signera Angel Di Maria den här veckan. PSG:s sportdirektör Olivier Letang ska nyligen ha fört samtal med Ed Woodward. Kruxet är övergångssumman där PSG vill betala runt 45 miljoner pund medan United hoppas på en summa i trakten av de 59,7 miljoner pund man betalade för Di Maria förra sommaren. PSG vägrar att sälja Edinson Cavani och även om Zlatan Ibrahimovic är till salu ska ålder, lön och förhållande till Van Gaal göra svensken till en högst osannolik värvning. [Telegraph]
  • Van Gaal pratade Di Maria efter matchen mot San Jose och han viker sig inte direkt dubbel för att förneka ryktena: ”Det är en process. När vi tycker att vi måste säga något ska jag säga det. [Di Maria] ska komma den 25 juli.” [Manchester Evening News]
  • Watford fortsätter att värva. Idag  har man gjort klart med Miguel Britos, senast i Napoli. [Watford]
  • Bild slår på stort och hävdar att Manchester United har erbjudit Bayern München 100 miljoner euro för Thomas Muller. Det är bara det att Bayern vägrar sälja och att klubben har tillräckligt stark ekonomi för att nobba ett sådant bud. Ordförande Karl-Heinz Rummenigge har också lovat att Bastian Schweinsteiger blir den enda försäljningen till Manchester United i sommar. [Bild, Guardian]
  • Barcelonas tränare Luis Enrique säger att Pedros framtid är upp till Pedro. ”Det är spelarens beslut. När han säger någonting kommer jag att säga någonting.” Spanska AS tror att Pedro kan bli klar för Manchester United redan den här veckan. [Sky Sports, AS]