Van Gaal: Första halvlek var bra, andra var dålig

Louis van Gaal var belåten med Uniteds insats i första halvlek mot San Jose och missnöjd över hur laget presterade i andra halvlek.

  • Första halvlek:Den första halvleken var jag nöjd med. Spelarna har presterat som vi ville i den defensiva organisationen och de har skapat massor av chanser, tio chanser, och de gjorde två mål, så jag var nöjd. Du kan alltid göra det bättre, men jag var nöjd.
  • Andra halvlek:I andra halvlek spelade vi väldigt dåligt, med många bolltapp. Den enda höjdpunkten var målet från Pereira.
  • Om Schweinsteiger:Han var också dålig. Det var en höjdpunkt tycker jag, och det var Pereira. Men spelare kan spela dåligt, definitivt, när du bara har tre dagar eller sex dagar med träningar i dina ben och du måste spela 45 minuter. […] I den första matchen spelade [Schweinsteiger] väldigt bra och nu spelade han dåligt.
  • Om Fellaini och Goss: ”Nu har jag haft möjligheten att se alla mina spelare förutom Marouane Fellaini, eftersom han är avstängd i tre matcher. Också utom Sean Goss för han är överraskningsvalet i truppen och en spelare från andralaget.
  • Om Barcelonamatchen:Mot Barcelona kommer jag att spela längre med en uppställning. Jag måste välja vilka spelare som kommer att spela 60 minuter, så det är den första uttagningen.
  • Om De Gea:Jag har gott hopp om att han kan spela mot Barcelona, men han var fortfarande skadad. Lindegaard var också skadad, så det var svårt. Jag sa åt David att gå och ställa sig i mål så att vi har ett riktningsmärke för mina anfallare, men gör inget för att riskera att förvärra skadan. […] Jag hoppas att han kan spela och jag tror att han kan.
  • Fast det finns de som tror att De Geas skada inte är på riktigt:

Citat: Manchester United, 2


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS