Notiser: U21 vann mot Bury

  • Uniteds U21-lag vann idag med 6-1 mot Bury på Carrington (på Burys träningsanläggning, som tidigare tillhörde Manchester city). Josh Harrop sköt två mål, James Weir, Timothy Fosu-Mensah och Matthew Willock sköt varsitt. Det är nog all information vi får om den matchen. United meddelade att matchen skulle spelas bakom stängda dörrar, men har nu tagit bort matchen från U21:s spelschema. [Twitter/Doon, Twitter/mrmujac, Manchester United]
  • Uniteds unga målvakt Dean Henderson rapporteras ha gått till Stockport County på ett säsongslångt lån. [Twitter/mrmujac]
  • Manchester Uniteds scout Joe Corcoran är död. Corcoran, som blev 73 år gammal, scoutade för United på Irland och har beskrivits som ”i stort sett Man United på Irland”. Han jobbade för United i mer än 40 år och har hjälpt United att värva spelare som Kevin Moran, Liam O’Brien, John O’Shea, Paul McShane och Robbie Brady. [Manchester United]
  • Till sist gratulerar vi West Ham som tog en episk seger i Europa League då man vann på straffar mot Maltas Birkirkara. [BBC]

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS