Wenger ifrågasätter Uniteds transferpolicy

Arsene Wenger menar att Manchester United inte längre har tålamod att följa sina principer.

De flesta klubbarna som har varit framgångsrika är klubbar som har gjort det [gett unga spelare chansen och byggt spelare inifrån klubben] bra. Du kan ta Barcelona eller Man United, som hade en generation och byggde deras framgångar på spelare som kom inifrån.

Detta är våra värden och det är vår DNA. Det är viktigt att vi behåller det.

Med Uniteds framgångar har de skapat enorma finansiella resurser och idag finns det inget tålamod för dem att fortsätta med vad de gjorde. De har de finansiella resurserna att köra på en annan policy. Och de har inte tillgängliga spelare som Paul Scholes, Ryan Giggs och David Beckham i klubben.

Läs mer på Sky Sports.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS