Notiser: Schweinsteiger tillbaka i träning

  • Juan Mata vill bidra med många mål den här säsongen: ”Jag försöker alltid göra mål. […] Den här säsongen kommer jag igen sikta på att göra ett bra antal och hjälpa laget med assists och mål. […] Jag försöker alltid göra fler än tio mål på en säsong.” [Guardian]
  • Marcos Rojo förväntas inte ansluta till truppen i USA. Den argentinska försvararen missade flyget till USA då han hade glömt att förnya sitt pass. Då han tidigare har varit misstänkt för brott behöver han dessutom ett speciellt visum för att få inresetillstånd till USA och det hinner inte bli klart i tid. Dåligt för Rojo och dåligt för United. Försvararen förväntas nu få två veckolöner i böter. [Times]
  • Till sist noterar vi att Bastian Schweinsteiger är tillbaka i träning efter skadefrånvaro och att Sergio Romero har gjort sin första träning med United.

https://twitter.com/BSchweinsteiger/status/625751704600977409/photo/1

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS