Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Pedro närmar sig; Otamendi inte aktuell

  • Mirrors David McDonnell rapporterar att Manchester United närmar sig en värvning av Pedro. McDonnell menar att Louis van Gaal har identifierat Barcelonaspelaren som ersättare till Di Maria. [Mirror]
  • Stoke har signerat Ibrahim Afellay, senast i Olympiacos på lån från Barcelona, på fri transfer. [Twitter/Stoke]
  • Angel Di Maria är fortfarande, formellt, en Manchester United-spelare. Och hans övergång till PSG är måhända inte så nära förestående som har påståtts. Det rapporteras nu nämligen att PSG ska ha öppnat budgivningen med ett bud på 28,5 miljoner pund, vilket är långt ifrån Uniteds värdering på närmare 50 miljoner pund. Van Gaal uppges ha önskat att Di Maria skulle stanna men spelaren vill lämna. Det är för närvarande oklart var han befinner sig och om han kommer att tvingas ansluta till truppen. [Guardian, Times]
  • Enligt Manchester Evening News har United aldrig övervägt en värvning av Nicolas Otamendi. United sägs tro att klubbens namn används för att öka intresset kring spelaren. Otamendi jämförs med Benficas Nicolas Gaitan som regelbundet har kopplats samman med United utan att det har funnits någon sanning i ryktena. (MEN hävdar att det är en exklusiv rapport, vilket är tämligen märkligt då James Ducker skrev exakt samma sak för någon vecka sedan.) [Manchester Evening News]
  • Över i Manchester fortsätter Victor Valdes att låtsas som att det regnar. ”Känner mig bra, känner mig stark. Glad och tacksam för träningen idag,skriver han på Twitter.