U21 spelade oavgjort mot Stockport

Uniteds U21-lag har inte haft någon vidare lycka i sina försäsongsmatcher hittills och kvällens bortamatch mot Stockport var inget undantag. United låg under med 1-0 men Fosu-Mensah kvitterade till 1-1 efter en timmes spel vilket blev slutresultatet.

Klassiska Stockport spelar numera i den sjätte högsta serien i England som är Conference North. För övrigt samma serie som FC United of Manchester är i…

Det var hemmalaget Stockport som inledde piggast men United höll emot. I den 30:e minuten kunde dock inte försvaret göra mycket då en Stockportspelare fick bollen på mittplan och drog på en lobb som seglade över Joel Pereira, tog i ribban och på Joel Pereira igen och in i mål. Vid det laget hade inte United haft ett skott på mål ännu.

I den andra halvleken skärpte United till spelet och åt sig in i matchen. Efter en timme kom också kvitteringen när Fosu-Mensah, efter fint förarbete från Ashley Fletcher och Devonte Redmond, satte bollen i mål.

Hemmalaget var dock långt ifrån ofarligt och de tvingade Pereira i målet att vara på sin vakt. Pereira stod för flera bra räddningar. United jagade också ett segermål men när domaren blåste av matchen så stod det 1-1 på resultattavlan.

Värt att notera är att Fosu-Mensah spelade i en offensivare roll. Han har tidigare i U18 använts som mittback och som defensiv mittfältare, men här fick han en offensivare position. United hade även en provspelare i mittbacken Paul Digby från Barnsley.

Stockport – Manchester United 1-1 (1-0)

Uniteds mål: Fosu-Mensah (59)
United: J.Pereira – Love, Digby, Borthwick-Jackson, Varela – El Fitouri (Fletcher 46), Grimshaw, Fosu-Mensah (Mitchell 84), Willock, Weir – Redmond