Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Young kan få lämna United i sommar

  • Southampton har säkrat Steven Caulker på ett säsongslångt lån från QPR. [Twitter/Southampton]
  • Den förre Manchester United-spelaren Robbie Brady lämnar Hull för Norwich. [Norwich]
  • En annan före detta Unitedspelare i Hull – James Chester – lämnar också för Premier League. Chester är klar för West Brom. [Twitter/West Brom]
  • Manchester Evening News rapporterar att framtiden är oviss för Ashley Young. Den engelska yttern, som har ett år kvar på kontraktet, kan få lämna United och klubben får ett passande bud. Aston Villa och Tottenham rapporteras vara intresserade. [Manchester Evening News]
  • Chelsea har returnerat Filipe Luis till Atletico Madrid. [Chelsea]
  • MEN skriver att Manchester United minsann inte har några som helst planer på att backa gällande David de Gea och Sergio Ramos. Positionen är och förblir: De Gea och Ramos kommer inte att båda spela i Real nästa säsong. AS-journalisten Manu Sainz skriver dock på Twitter att De Gea kommer att få flytta till Real bara några dagar efter att United definitivt har fått veta att det är omöjligt att värva Ramos. [Manchester Evening News, Twitter/Manu Sainz]
  • Bild fortsätter att påstå att United är desperata att värva Thomas Muller. Tyvärr är Bayern München fortsatt desperata att inte sälja. Ed Woodward ska därför vilja värva Gareth Bale men Louis van Gaal uppges insistera på Muller. [Twitter/Christian Falk]
  • Jasper Cillessen är skadad och kan därför missa Ajax Champions League-kval mot Rapid Wien ikväll. Det får de engelska tidningarna att ana konspirationer då de menar att detta skulle kunna vara ett sätt för Ajax, United och Cillessen att se till att målvakten ska få spela för United i Champions League om han skulle värvas som ersättare till De Gea. [Guardian, Telegraph]
  • Vi gillar ju alla en god konspirationsteori. Det är ju bara den där lilla detaljen i regelverket som uttryckligen berättar att man får spela Champions League-kval med en klubb och Champions League med en annan…