Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Johnstone, Di Maria, Stones

  • Guillem Balague skriver på Twitter att Manchester United och PSG igår, i Paris, gjorde klart med Angel Di Marias övergång till PSG. Den franska klubben ska betala 63 miljoner euro. Fortfarande inget officiellt, men Balague var rätt ute gällande Di Marias övergång till United förra året. Just get it done already! [Twitter/Guillem Balague, 2]
  • Balague skriver på Twitter också att det är uteslutet att Karim Benzema ska lämna Real Madrid. [Twitter/Guillem Balague]
  • Norwich har säkrat Andre Wisdom på ett säsongslångt lån från Liverpool. [Norwich]
  • Guardians David Hytner rapporterar att Manchester United, via mellanhänder, ska ha berättat för Everton att man är intresserade av att värva John Stones. Den engelska mittbacken har sett ut att vara på gång till Chelsea men Everton nobbade Chelseas senaste bud, på 26 miljoner pund, utan att blinka. Liverpoolklubben uppges också vara missnöjda på att Chelsea har bekräftat sitt intresse i media, vilket skulle kunna öppna för United. [Guardian]
  • Tillbaka till Di Maria. Laurent Bland sa efter nattens match att ”vi känner att vi är nära slutet”. Louis van Gaal sa att han fortfarande inte vet var Di Maria befinner sig (näppeligen trovärdigt) men ville bortsett från det inte diskutera Di Maria. [Mirror, Telegraph]
  • Mark Ogden på Telegraph skriver att Sam Johnstone förväntas gå till Preston på ett säsongslångt lån när United är tillbaka från USA. [Telegraph]
  • Marca rapporterar att Sergio Ramos är överens med Real Madrid om ett nytt femårskontrakt. [Marca]