Den nya hemmatröjan presenterad

Så har juli blivit augusti och Manchester Uniteds 13-åriga avtal med Nike är nu till ända och Adidas tar över som tröjsponsor de kommande tio åren. United och Adidas spillde ingen tid, direkt vid midnatt engelsk tid presenterades hemmatröjan för säsongen 2015/16.

Säsongens bortatröja ska enligt uppgift vara vit och presenteras den 15 augusti, medan den svarta tredjetröjan ska lanseras den 1 september.

Vill du köpa tröjan rekommenderar vi förstås nätbutiken på United.no.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS