Notiser: Schweinsteiger hälsar från Old Trafford

  • Manchester United har nu bekräftat att Callum Gribbin, RoShaun Williams och Zachary Dearnley har skrivit kontrakt med klubben. [Twitter/Doron Salomon]
  • Nämnde Williams har saknats under försäsongen. Detta då han skadade sig på en a-lagsträning före turnén. [Twitter/Adam Marshall]
  • Ni har förmodligen inte missat att United i natt lanserade säsongens hemmatröja. Vill ni veta mer om varför tröjan ser ut som den gör så svarar designern Inigo på frågor på den officiella hemsidan.
  • West Ham vann Fair Play-ligan i Premier League och belönades med en plats i den första kvalomgången till Europa League. Uppenbarligen är man inte så nöjda med det – Londonlaget tycks nämligen inte ha några planer på att vinna Fair Play-ligan den här säsongen också…

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS