U21 föll mot division 8-lag.

U21:s svaga försäsong fortsätter, den hår gången blev det förlust mot division 8(!)-laget Burscough med 2-1. Ashley Fletcher gav United ledningen men hemmalaget vände och vann.

Burscough spelar i Evo Stik North Division One vilket är den åttonde högsta serien i England. Laget slutade på en 15:e plats av 23 lag ifjol. Det märktes inledningsvis då United dominerade ganska kraftigt, och man fick också utdelning genom Ashley Fletcher, fint framspelad av James Weir. Då hade det gått 13 minuter.

Det väckte hemmalaget som kvitterade med halvtimmen spelat efter att Uniteds mÃ¥lvakt O’Hara missbedömt en frispark och de kunde enkelt sätta bollen i det öppna mÃ¥let. Burscough tar ocksÃ¥ ledningen just innan paus efter ännu en frispark som United inte fÃ¥r bort och ledningen för amatörerna är ett faktum.

United äger boll, men skapar inte mycket under matchen och hemmalaget vinner med 2-1.

Burscough – Manchester United 2-1 (2-1)

Uniteds mål: Fletcher (13)
United: O’Hara – Varela, Love, Fosu-Mensah, Borthwick-Jackson – Weir, Grimshaw, Willock, Riley – Mitchell (Redmond 20 (El Fitouri 61) – Fletcher