Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Den sexistiska tröjan

  • Manchester United och Adidas har fått en hel del kritik sedan den nya tröjan lanserades. Anledningen är att damtröjan skiljer sig ordentligt från herrtröjan, mest notabelt i form av en stor urringning. Adidas har till slut känt sig tvingade att uttala sig i frågan och hävdar att damtröjan ser ut som den gör baserat på feedback från supportrar. [BBC, Evening Standard]
  • Leicester har värvat Yohan Benalouane från Atalanta och N’Golo Kante från Caen. [Twitter/Leicester, 2]
  • Crystal Palace har värvat Connor Wickham från Sunderland. [Twitter/Crystal Palace]
  • Manchester United meddelar att U18-matchen mot Everton den 15 augusti kommer att spelas på Moss Lane i Altrincham. U18 har säsongspremiär på lördag, då man möter West Brom borta. [Twitter/Manchester United]
  • Premier League har meddelat detaljerna för sin internationella U21-cup. Tyvärr tvingas vi konstatera att Manchester United inte heller i år ställer upp. [Premier League]
  • Till sist noterar vi att Thiago Silva tycker att PSG är ett steg upp från Manchester United. Det är en åsikt som inte har tagits emot så värst bra av Uniteds supportrar. Personligen förmodar jag att Silva trollar, för ingen kan ju på allvar tycka att det är så. Annars gillar jag Jan Age Fjortofts svar…