Guardian: Smalling petar Jones i premiären

  • Enligt Jamie Jackson på Guardian blir det Chris Smalling och inte Phil Jones som får platsen bredvid Daley Blind i mittförsvaret mot Tottenham. Louis van Gaal har redan i praktiken bekräftat att Blind kommer att starta, med Matteo Darmian och Luke Shaw som ytterbackar. United ska ha spelat en internmatch under veckan och då ska Smalling ha lirat i laget som är tänkt att starta mot Spurs. [Guardian]
  • Mark Ogden på Telegraph skriver att Memphis Depay blir nummer 7 i United den här säsongen. Detta under förutsättning att United hinner sälja Angel Di Maria innan dess. Om Di Maria inte är såld på fredag klockan 13.00, då årets tröjnummer måste registreras, ska Memphis istället få nummer 9, men holländaren ska föredra sjuan. Varför man inte bara kan ge Di Maria ett annat nummer tills han är såld framgår inte. [Telegraph]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS