Motståndarkollen: Tottenham förlorade

  • Tottenham laddar för Premier League genom att spela en cup i München. Igår kväll mötte de Real Madrid och förlorade med 2-0. Tottenham matchade ett tämligen ordinarie lag och det återstår att se hur det påverkar dem i premiären. Allra helst då de har match ikväll igen, då mot Milan. Vi hoppas på slitna spelare!
  • Champions League-lottningen närmar sig med stormsteg. Lottningen är på fredag klockan 12.00 och igår blev två lag klara för playoff. De tre sista lagen i playoff bestäms ikväll.
    • United fick i teorin en lättare resa då Ajax igår slogs ut av Rapid Wien, det sämst rankade laget i kvalet. Man får onekligen säga att Ajax gav bort avancemanget. I bortamatchen hade man ledning med 2-0 och man fick då avsluta med en man mindre. Igår kväll gick Wien upp till 2-0 men Ajax kom tillbaka, bara för att få se Schaub dunka in 3-2 nästan direkt efter kvitteringsmålet.
    • Monaco ser ut att vara mardrömslottningen. Fransmännen (de spelar i franska ligan och är således fransmän – och ja, Swansea är engelsmän) gjorde processen kort med Young Boys, 3-1 borta följdes upp med 4-0 hemma och totalt 7-1.
    • Både Monaco och Wien är garanterat oseedade i fredagens lottning.
    • Att Ajax åkte ut innebär att Sporting Lissabon nu är garanterade att seedas i lottningen. Sedan tidigare vet vi att Valencia och Bayer Leverkusen också kommer att vara seedade i lottningen. Shakhtar Donetsk seedas om de går vidare, annars blir det CSKA Moskva eller Lazio som seedas.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS