Notiser: Idrottsministern tycker att United ska ha ett damlag

  • Det fortsätter att höjas röster för att Manchester United borde återinföra sitt damlag. Senast i raden är Storbritanniens idrottsminister Tracey Crouch: ”Det är en otrolig besvikelse att en av de största klubbarna i världen inte har ett fotbollslag för damer. De har en utmärkt verksamhet för flickor men de översätter inte det till ett damlag. I en tid när det är ett fenomenalt intresse i damfotboll är det rätt att de borde försöka rätta till det så snart som möjligt.” [BBC]
  • Manchester United har annonserat ytterligare en ny sponsor. Marathonbet blir klubbens nya globala bettingpartner. [Manchester United]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS