Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Di Maria klar med läkarundersökning, Pedro närmar sig och Ferdinand vill se Stones i United

  • Följetången kring Angel Di Maria ser ut att ha nått sitt slut. BeIN SPORTS rapporterar i dag att Di Maria har klarat läkarundersökningen i Doha, Qatar (trodde PSG låg i Paris) , vilket betyder att övergången blir officiell vilken sekund som helst.
    – Jag är glad att komma till PSG. Jag kommer att göra mitt bästa och jobba hårt, som jag i andra klubbar (det går ju att diskuteras). Mitt mål är ta PSG över kvartsfinal-barriären i Champions League (beIN SPORTS).
  • Det har diskuterats i övergångar för både Karim Benzema och Gareth Bale från Real Madrid men i dag uppger Sky Sports att Real Madrids tränare Rafael Benitez är säker på att båda stannar (Sky Sports).
  • The National skriver att Pedro närmar sig United. Det hävdar att han vill till United och att United vill ha honom. Enligt dem lutar det åt att Pedro gör Uniteds offensiva värvningar kompletta (The National).
  • Vår alldeles egen Rio Ferdinand har enligt The Guardian uttryckt sin önskan om att John Stones borde gå till Manchester United i stället för Chelsea, som det ryktats om. Som argument använder han att Stones skulle få avsevärt mycket mer speltid hos United än hos Chelsea. Han berömmer också Stones och benämner honom som ett ”utropstecken”.
    Tidigare under sommaren var Gary Cahill ute och berömde Stones (Sky Sports), är detta Uniteds motdrag? I vilket fall som helst så har Rio hjärtat kvar hos de röda. (The Guardian).