Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ashley Young har skrivit nytt kontrakt

Embed from Getty Images

Manchester United har precis meddelat att Ashley Young har skrivit på ett nytt treårskontrakt, med en option för ytterligare ett år, med klubben.

Young värvades till United inför säsongen 2011/12. Han har sedan dess hunnit göra 115 matcher och 13 mål för klubben. Höjdpunkten är förstås ligatiteln 2013. På en personlig nivå får man säga att säsongen 2014/15 är hans bästa hittills.

Ashley Young:

Jag är mycket glad att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Lagkänslan och motivationen i det här laget är väldigt stor och vi är alla beslutna att göra det här till en säsong att minnas. Allt jag någonsin ville var att spela fotboll och att kunna fortsätta göra det i den största klubben i världen betyder allt för mig och min familj.

Louis van Gaal:

Vi är mycket glada att Ashley har skrivit på ett nytt kontrakt. Ashley är en väldigt multifunktionell spelare. Han tog vingbackspositionen mitt stort självförtroende och blomstrade på kanten genom förra säsongen. Ashley är alltid väldigt professionell och har en fantastisk närvaro i omklädningsrummet.


Källa: Manchester United