Resultat: United – Tottenham 1-0

Embed from Getty Images

Manchester United vann ligapremiären mot Tottenham Hotspur med 1-0 tack vare ett självmål av Kyle Walker mitt i första halvlek. Det var ingalunda någon propagandaseger för United men det är ju de tre poängen som räknas.

Mycket mer om matchen följer…

Även juniorlaget inledde sitt ligaspel idag, de spelade 1-1 borta mot West Brom. Mer om den matchen också förstås, vad det lider.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS