Lånekollen 15/16 – vecka 32

Lånekollen är tillbaka och gör säsongsdebut. Det blir en lugn inledning men endast tre spelare som i nuläget är utlånade. Vi kan dock förvänta oss att fler och fler spelare går ut på lån ju längre säsongen lider.

Will Keane, Preston, spelade 84 minuter innan han blev utbytt när Preston spelade 0-0 hemma mot Middlesbrough.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley föll borta mot Chesterfield med 3-1.
Joe Rothwell, Barnsley, fick spela sista tio minuterna.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS