Barcelona: Pedro har bett att få lämna

Embed from Getty Images

Barcelonas tekniska sekreterare Robert Fernandez bekräftade inför Uefa Super Cup att Pedro har bett att få lämna den spanska klubben. ”Pedro har bett oss om en transfer,” sa Fernandez. ”Vi kommer inte att acceptera mindre än 30 miljoner euro för honom. Det är inte förhandlingsbart.” [Guardian]

Pedro började på bänken i den i skrivande stund pågående matchen där Barcelona ser ut att besegra Sevilla (just nu 4-2). Ska man tro AS så är Pedros flyttönskan anledningen till att han börjar på bänken.

I relaterade nyheter rapporterar Guardian att Tottenham inte har några planer på att sälja Harry Kane.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS