Blind: Jag är tillräckligt begåvad och intelligent

Daley Blind som mittback är en nymodighet i den här säsongens Manchester United. Personligen har han inga problem med rollen och han tycker att backlinjen skötte sig bra mot Tottenham.

Jag har sagt många gånger förr att jag bara vill spela. Om du ser vad alla kan addera till laget så är det en rejäl kamp om platserna och alla måste kämpa för en position.

Jag fick en chans den här gången och jag gjorde mitt bästa. Givetvis kommer folk alltid säga att jag inte har längden eller kraften men jag tycker att jag är tillräckligt begåvad och tillräckligt smart.

Om du ser vår motståndare [Harry Kane] idag, han är väldigt bra. Han vinner många nickar och dueller i anfallspositionen så det handlar inte bara om kraft och styrka. Jag tycker att vi gjorde det bra i därbak, tillsammans med Chris, Luke och Matteo. Och vi höll nollan så jag var glad.

Citat: Manchester United


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS