Pedro avgjorde supercupen

Mycket tyder på att Pedro Rodriguez inom kort kommer att vara en Manchester United-spelare. Blir det så kan det konstateras att han avslutade på bästa sätt i Barcelona. När Barcelona på tisdagen vann Uefa Super Cup efter seger mot Sevilla var det nämligen Pedro som sköt segermålet.

Pedro började på bänken och Barcelona gick mot en säker seger då man hade 4-1. Hastigt och lustigt var Sevilla dock ikapp och det blev förlängning. Då byttes Pedro in och det var just Pedro som sköt det matchvinnande 5-4-målet då han tog till vara på en frisparksretur.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS