Schweinsteiger: Nu känner jag mig mycket bättre

Bastian Schweinsteiger missade några dagars träning under försäsongen på grund av en skada. Det var en av anledningarna till att tysken bara spelade 30 minuter i ligapremiären mot Tottenham. Nu närmar han sig dock toppformen.

Det är bra. Jag hade tre eller fyra dagar i Amerika där jag hade den här skadan och det var inte så bra för min rytm. Nu känner jag mig mycket bättre och också matchen, det var väldigt viktigt att spela 30 minuter. Träningarna är väldigt viktiga för mig också. Jag blir bättre och jag hoppas att jag kommer att vara 100 procent fit nästa vecka.

[…]

[Publikens reaktion] var otrolig, verkligen. Jag var överraskad och jag måste säga tack till supportrarna. Det var en fantastisk känsla och ja, i slutändan vann vi, så det var en bra dag för oss.

Läs mer på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS