Guardian: Januzaj till Sunderland på lån

Louise Taylor på Guardian rapporterar att Adnan Januzaj förväntas gå till Sunderland på lån när United till slut har gjort klart med Pedro. Sunderland ska också vara nära att Fabio Borini från Liverpool, men det tycks vara som ersättare till Adam Johnson, som är skadad och blir borta ett par månader.

Sunderlands manager Dick Advocaat uppges ha diskuterat Januzaj med Louis van Gaal under en längre tid. Lånet anses vara attraktivt för alla parter.

En kort stund efter att Guardians artikel publicerades kom Januzaj med en kryptisk kommentar på Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS