Luis Enrique vet inte om Pedro kommer starta mot Bilbao

Onsdagen passerade utan att Pedro blev klar för Manchester United. Av allt att döma kommer han fortfarande vara en Barcelonaspelare när Barcelona på fredagen möter Athletic Bilbao i den första matchen i den spanska supercupen.

Ingen vet för tillfället om han kommer att starta, jag kommer inte att fatta mitt beslut baserat på marknaden,” säger Barcelonas tränare Luis Enrique som hävdar att Pedro började på bänken i Uefa Super Cup på grund av att han hade en mindre på träning.

Det är en motsägelse. Han vill stanna men han vill också ha mer minuter. Jag kommer att fortsätta spela de som jag tycker är bäst för varje match. Det jag ser fram emot är slutet på transferfönstret så att allting sen kommer att vara klart.

Enrique menar att situationen är ”svår och ovanlig”. ”Jag vill inte bli involverad i mer kontroverser. Han är en spelare som älskas av alla.

Samtidigt skriver Andy Mitten på ESPN FC att situationen är oförändrad: Pedro vill till United och United vill ha Pedro. Mitten är så säker på sin sak att han kallar det för fakta. United ska dock ännu inte ha kommit med något officiellt bud. Anledningen ska vara att man vill ha lite flexibilitet på övergångssumman.

De senaste dagarna har även Manchester city kopplats samman med Pedro, men det ska vara information som kommer från Barcelona. Pedros agenter ska inte ha hört någonting från city.

Citat: Guardian


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS