Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchdag!

https://twitter.com/ManUtd/status/632087267591483392/photo/1

Fredag betyder Premier League-fotboll. Ja, inte alltid. Faktiskt inte ofta alls. Men just idag. Klockan 20.45 är det avspark mellan Aston Villa och Manchester United på Villa Park.

Villa har på matchdagen gjort klart med ett nyförvärv, då Adama Traore ansluter från Barcelona. Det framgår inte om han är tillgänglig för spel redan ikväll, men rimligen är han inte aktuell oavsett.

Att det är fredagsmatch ikväll beror på att den främlingsfientliga organisationen English Defence League anordnar en demonstration i Birmingham imorgon. Därför ville polisen av säkerhetsskäl flytta matchen.

Det är inte den första Premier League-matchen på en fredagskväll för United. Den 23 augusti 2002 spelade United 2-2 mot Chelsea i London. David Beckham och Ryan Giggs sköt kvitteringsmål för United, båda målen efter förarbete av Mikael Silvestre.

Ander Herrera fyller år idag. Det firar vi givetvis med att titta på hans två mål mot Villa på Old Trafford i våras.

När vi ändå är inne på mål mot Aston Villa är det självklart på sin plats med en kanon från Paul Scholes. (Ja, egentligen är det ju alltid på sin plats med en kanon från Scholes.)