Lånekollen 15/16 – vecka 33

Will Keane, Preston, spelade hela matchen och gjorde ett mål när presteon avancerade i ligacupen genom att besegra Crewe på bortaplan med 3-1. Keane stod för 2-0 målet. Keane spelade sedan 80 minuter i bortamötet med MK Dons. Preston vann matchen med 1-0 och Keane drog på sig ett gult kort.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen (inklusive förlängning) när Barnsley slog ut Scunthorpe ur ligacupen på straffar. Matchen slutade 1-1 efter 90 minuter och eftersom fölrlängningen slutade mållös så väntade straffar. Pearson fick chansen att slå en straff men missade. Han blev även varnad i den andra halvleken. Spelade även hela matchen när Barnsley besegrade Burton med 1-0 på hemmaplan.
Joe Rothwell, Barnsley, blev utbytt på stopptid, just innan förlängningen skulle börja. Fick även chansen från start mot Burton men blev utbytt redan efter 54 minuter vid ställningen 0-0.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS