Mail: Woodward är i Barcelona för att göra klart med Pedro

Daily Mails, ofta välunderrättade, Ian Ladyman rapporterar på måndagskvällen att Ed Woodward har begett sig till Barcelona för att göra klart med värvningen av Pedro Rodriguez. Affären ska ha bromsats upp på sistone då Chelsea rapporteras vara intresserade men det mesta tyder fortfarande på att Pedro till slut går till United för 22 miljoner pund.

Louis van Gaal uppges ha vissa tveksamheter kring Pedros snabbhet men United ska vara angelägna att förstärka offensiven.

Barcelona ska ikväll försöka vända 0-4 till seger mot Athletic Bilbao i den spanska supercupen. Ladyman menar att Woodward ska ta tillfället i akt för att studera Bilbaos försvarare Aymeric Laporte. Högst osannolikt, skulle jag vilja påstå, då det knappast är Woodwards uppgift att scouta spelare. Och Ladyman verkar inte ens tro på det han själv skriver då han också rapporterar att en mittback inte är högt på Uniteds prioritetslista.

I andra nyheter så noterar vi att Watford har gjort klart med Alessandro Diamanti på ett säsongslångt lån från kinesiska Guangzhou Evergrande. Därmed har Watford 13 spelare i truppen som är nya för den här säsongen. [Twitter/Watford]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS