Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Svensk provtränar med United; Ramos skrev på nytt kontrakt

  • Manchester Uniteds Angel Gomes var lagkapten när Englands U16-landslag igår spelade 2-2 mot USA i en träningsmatch. Efter matchen hölls en straffläggning som England vann. Lagen möts igen på onsdag. [FA]
  • Så har sagan om Sergio Ramos till slut avslutats. Idag meddelar Real Madrid att Ramos har skrivit på ett nytt femårskontrakt. [Real Madrid]
  • Halmstads talang Sead Haksabanovic, som debuterade i Allsvenskan som 15-åring, ska provträna med Manchester United under veckan, det rapporterar Kvällsposten. Haksabanovic har tidigare tränat med Liverpool, Chelsea och Manchester city och beskriver sig som ”Liverpoolfan”. Träningsveckan har varit planerad sedan länge. [Expressen]
  • Till sist lite banter från polisen i Manchester, som vet att staden är röd.