Pawson dömer på lördag

Premier League meddelar att Craig Pawson kommer att döma Manchester Uniteds hemmamatch mot Newcastle på lördag. Pawson får Betts och Burt som assisterande, med Friend som fjärdedomare.

Pawson är en tämligen oerfaren domare, som etablerade sig i Premier League på allvar under förra säsongen. Han har bara dömt United tre gånger, samtliga segrar för United. Senast såg vi Pawson i FA-cupsegern mot Yeovil i januari. Annars tenderar han att döma matcher där spännande spelare debuterar för United – Pawson var domare när James Wilson debuterade med två mål mot Hull i maj 2014 och han dömde Juan Matas debut mot Cardiff.

Pawson har redan hunnit döma Newcastle en gång den här säsongen, i deras 2-2-match mot Southampton i premiäromgången. Totalt har han gjort sex Newcastlematcher, med resultatraden 3-1-2.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS