Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Man Utd – Everton 1-3

United tog ledningen genom Callum Gribbin men gästerna vände och vann med 3-1 efter två snabba mål direkt i den andra halvleken.

United tog ledningen efter 22 minuter på en fin frispark från Callum Gribbin, målvakten fick handen på bollen men kunde inte hindra bollen från att gå i mål. Everton behövde dock inte vänta länge på kvitteringen, endast fem minuter senare rinner gästerna igenom och mittbacken Dunne är sen med en glidtackling och straffen är solklar och kvitteringen ett faktum.

Direkt i den andra halvleken tar Everton ledningen efter passivt försvarsspel. Endast några minuter senare utökade Everton ledningen efter ett solomål och ännu ett svagt ingripande från försvaret och då kändes matchen avgjord. Everton var närmare 4-1 än United en reducering och trots en fin start på matchen så orkade United aldrig komma igen utan fick se sig besegrade.

Värt att notera var att provspelaren Buffonge såg pigg ut, det var han som ordnade frisparken som United gjorde sitt mål på också. Annars hade inte United sin bästa match även om Williams var bäste man i försvaret och Gribbin var sevärd offensivt och krönte det med ett vackert frisparksmål.

Manchester United – Everton 1-3 (1-1)

Uniteds mål: Gribbin (22)
United: Dorrington – Reid, Williams, Dunne (Scott 54), Hamilton – Dearnley, Kehinde (Warren 74), Buffonge (Kenyon 74), Whelan – Gribbin – Rashford