Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Aston Villa – Manchester United

Embed from Getty Images

United tog andra raka segern i helgen efter att Adnan Januzaj gjort matchens enda mål i mötet med Aston Villa.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero
6

Gjorde återigen ett stabilt intryck även om det inte direkt var någon svettig afton. Dock så kan spelet med fötterna förbättras avsevärt.

Matteo Darmian
7

Varnad. Habil i defensiven där han kommer att bli en klar tillgång. Skulle gärna se att han visade lite mer framfötter i offensiven där jag tror att han har betydligt mer att hämta.

Chris Smalling
7

Fin insats av Smalling som har alla möjligheter att växa fram som Uniteds nästa mittbacksankare.

Daley Blind
6,5

Det kan naturligtvis ta tid att acklimatisera sig som central mittback, och även om Blind har spelat där tidigare i sin karriär, så har han ju fått hoppa runt på olika positioner i United på sant O´Sheamanér. Detta borde inte göra den processen kortare. Holländaren visar emellertid tecken på att vara en allroundspelare av rang och hans uppspel kan bli en stor tillgång om van Gaal väljer att fortsätta använda honom där.

Luke Shaw
7

Shaws säsongstart bådar mycket gott och lika så hans kombinationer med Memphis. Uniteds vänstersida kan bli riktigt vass i år när den senare börjar hitta rätt och om Shaw håller den spelmässiga formen (och fysiken) i trim.

Michael Carrick
5

Utbytt 60´.Ovanligt blek insats av Carrick som får spotta upp sig ordentligt om han vill behålla sin startplats.

Morgan Schneiderlin
7

Var duktig i positionsspelet, rörlig och visade tecken på en arbetsmoral som är värdig en Unitedinnermittfältare.

Juan Mata
6,5

En assist.Framspelningen till Januzajs balja håller hösta kvalitet. Tyvärr så tenderar Mata att falla ur spelet lite för ofta, vilket gör att vi inte får ut lika mycket av honom som vi skulle önska.

Adnan Januzaj
6

Ett mål. Utbytt 60´. Härligt att han nätade nu när han fick chansen från start, men spelmässigt så stod inte Januzaj för någonting utöver det vanliga.

Memphis Depay
6

Utbytt 82´.Har inte riktigt hittat rätt ännu, men det är förståeligt då PL-spel brukar innebära en viss anpassningperiod. Men man ser redan nu vilken potential 21-åringen besitter.

Wayne Rooney
5

Ett steg i fel riktning efter en premiär där han såg allt annat än bra ut. Får rannsaka sig själv för om trenden fortsätter så blir hösten inte rolig för vår kapten.

Inhoppare

Ander Herrera
7

Tillförde energi och var klart bättre än Carrick och det är bara en tidsfråga innan han startar. Vill se honom tillsammans med Schweinsteiger och Sneiderlein från start snarast.

Bastian Schweinstegier
7

Var tillsammans med ovanstående en stor del i att Uniteds spel blev bättre under den sista tredjedelen av matchen. Borde starta i kvällens CL-match om han är redo för spel i mer än en halvlek.

Ashley Young
n/a

Spelade för kort tid för att betygsättas.