Media: Pedro går till Chelsea

Pedro har varit i stort sett förmodats vara klar för Manchester United i en månads tid. Men på onsdagen kommer uppgifter som säger att Pedro kommer att gå till Chelsea. Affären ska kunna bli klar redan idag. Enligt Marca är Pedro redan i London för den obligatoriska läkarundersökningen. Chelsea ska betala 28 miljoner euro direkt, medan klausuler på ytterligare två miljoner.

Även de engelska journalisterna är nu inställda på att Pedro går till Chelsea.

Från Uniteds håll ska uppgifterna vara att Louis van Gaal inte var övertygad om Pedros förträfflighet.

Alla är dock inte eniga med den bilden. Ian Ladyman på Mail menar att Chelsea helt enkelt har vunnit kampen om spelaren.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS