Notiser: United mot Rochdale i Lancashire Senior Cup

  • Manchester United kommer att möta Rochdale på bortaplan i den första omgången av reservlagsturneringen Lancashire Senior Cup. Datum för matchen bekräftas senare. I år ställer 15 lag upp och det är en ren cupturnering. Första omgången motsvarar åttondelsfinal och Oldham går in först i kvartsfinalen. [Lancashire FA]
  • Uniteds supertalang Angel Gomes var återigen lagkapten och spelade en timme för Englands U16-landslag när man igår spelade 3-3 mot USA. Efter matchen hölls en straffläggning som USA vann. [FA]
  • Uniteds U21-lag vann med 2-0 mot Tranmere i en träningsmatch bakom stängda dörrar. [Twitter/jb8521]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS