Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney: En dålig match och alla är på mig

Efter segern mot Club Brugge pratade Wayne Rooney, som är fortfarande är mållös den här säsongen och nu har en svit på nio tävlingsmatcher för United utan mål, med media. Han medger att han var dålig mot Aston Villa men lovar att målen kommer.

Jag hade en dålig match den här säsongen och alla är på det. Jag vet att jag har haft det genom hela min karriär men förhoppningsvis kan jag spräcka nolla i helgen.

Jag är en ärlig kille, jag vet när jag inte har spelat bra. Och mot Aston Villa var långt under min standard och jag vet det. Lyckligtvis hade jag en bättre match [mot Brugge]. Jag kunde ha gjort ett mål eller två, men sådan är fotbollen.

Jag förlorade bollen för enkelt [mot Villa] och jag är medveten om det. Det är ingen match jag kommer att vilja titta tillbaka på men givetvis har du sådana matcher.

Det är tidigt på säsongen. […] Jag har upplevt det här förut och målen kommer att komma, jag vet det. […] Det handlar bara om att få chanser och ta dem, vilket jag förhoppningsvis kommer att göra snart.

Läs mer på Guardian.