Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: United i samtal med Kokorin; Otamendi klar för city; Newcastle förstärker

  • Southampton är inte intresserade av att sälja Sadio Mane. ”Han är en nyckeldel av vårt lag och vår planering för framtiden. Han kommer inte att säljas,” säger en representant för Southampton till Sky Sports. [Sky Sports]
  • Glöm det: Nicolas Otamendi kopplades ofta samman med Manchester United, även om United konsekvent förnekade intresse. Nu kan mittbacken oavsett avskrivas en gång för alla. Idag blev det klart att han lämnar Valencia för Manchester city. [Manchester city]
  • Newcastle har värvat Florian Thauvin från Olympique Marseille. Återstår att se om han får debutera mot Manchester United på lördag. [Newcastle]
  • Dynamo Moskvas anfallare Alexander Kokorin för samtal med Manchester United och Tottenham. Detta enligt den ryska nyhetsbyrån Tass. Representanter för spelaren säger att man hoppas på en övergång innan transferfönstret stänger. Källor i klubben ska ha bekräftat uppgifterna. Ett okänt namn för de flesta och hans statistik, 38 mål på 165 matcher för Dynamo, imponerar inte. Samtidigt får Tass förmodas ha en rätt stor trovärdighet, men det är förstås möjligt att United används för att öka intresset. [Tass]