Motståndarkollen: Fortfarande exakt lika med Liverpool

  • Det var Manchester city som imponerade mest i omgång 1 och 2. I omgång 3 var de inte riktigt lika vassa men då imponerar det nästan mer att de glider hem från Liverpool och bortamatchen mot Everton med 2-0 i bagaget. Efter tre omgångar är det bara city som har tre segrar. Måhända hade det sett annorlunda ut om city inte hade haft fördelen att ha Tim Howard i motståndarslagets mål.
  • Leicester är tvåa i tabellen efter 1-1 hemma mot Tottenham, som har inlett med två poäng på tre matcher.
  • Chelsea skickade in nyförvärvet Pedro i startelvan och han tackade med mål och assist första halvtimmen i bortamatchen mot West Brom. Chelsea fick John Terry utvisad och var trots ledningen 2-0 och 3-1 duktigt pressade ett tag. West Brom fick dock nöja sig med två tröstmål av Morrison. Tvåmålsskytten Morrison blev dock på många sätt den stora syndabocken då han missade straff vid 0-0. Chelsea har nu två utvisningar och sju insläppta på tre matcher. Inte vad man väntar sig av Londonlaget.
  • Efter 0-0 borta mot Watford och totalt två poäng och två gjorda mål på tre matcher börjar vi på allvar tro att Southamptons bubbla är spräckt.
  • I måndagens toppmatch mellan Arsenal och Liverpool blev det mållöst. Vilket det inte borde ha blivit. Petr Cech såg för första gången den här säsongen ut som Petr Cech och inte en Arsenalmålvakt och i Liverpools mål storspelade Mignolet. Liverpool hade återigen tur med felaktiga domslut. Det får gärna jämna ut sig när de åker till Old Trafford den 12 september. Efter tre omgångar är United och Liverpool exakt lika med sju poäng och 2-0 i målskillnad. Lite som man väntar sig av lag som inte kan försvara sig.
  • United möter Swansea på söndag och de genrepade med att spela 1-1 i Sunderland. Ett mycket dåligt resultat för Swansea, som dock fortfarande har förlustnollan intakt. Swansea har också Bafetimbi Gomis som har gjort mål i de tre inledande matcherna. Han gjorde också fem mål på de sex avslutande matcherna förra säsongen och har alltså åtta mål på nio Premier League-matcher. Men under den perioden har han ju inte ställts mot Mike Smalling.
  • Club Brugge laddade för returen mot United med att förlora mot Zulte-Waregem i lördags kväll.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS