Van Gaal: Vi behöver ingen anfallare

Manchester United har gjort två mål på de tre första ligamatcherna. Manager Louis van Gaal tycks emellertid vara nöjd med Uniteds anfallsalternativ.

Jag har valt Chicharito eftersom han är en annan typ än Rooney och vi har också Fellaini som är en annan typ. Sedan har jag Wilson och Januzaj, så jag tycker inte att vi behöver en anfallare.

När det är den bästa anfallaren i världen så ja, vi behöver honom. Men det är saken jag har sagt i två månader, han måste bidra. Men när han inte kan bidra i våra ögon så köper vi inte någon anfallare. Men när han gör det kommer vi att köpa.

Van Gaal säger också att Wayne Rooney gör sitt jobb:

Han måste göra vad anfallaren måste göra i vårt system och han gör det. Så jag är väldigt nöjd med honom. Han gjorde mål [mot Newcastle] men linjemannen har ett väldigt bra öga. Han måste hantera frustrationen för han känner fotbollsvärlden.

Citat: Telegraph


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS