Media: Valdes närmar sig Besiktas

Det verkar som att Manchester United kommer att lyckas göra sig av med Victor Valdes innan transferfönstret. Både Telegraph och Sky Sports rapporterar att Valdes är nära en övergång till Besiktas, om än med olika uppgifter.

Enligt Mark Ogden på Telegraph ska Valdes vara överens med Besiktas om det personliga avtalet. Målvakten ska också räkna med att United ska upphäva hans kontrakt så att han kan lämna på fri transfer. Övergången ska kunna vara klar inom 48 timmar.

Enligt Sky Sports, i en osignerad artikel, ska United och Besiktas vara överens om övergången. Det ska nu vara upp till tränaren Senol Gunes att bestämma om han vill ha Valdes i målet, varefter man ska förhandla om det personliga kontraktet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS