Notiser: U21 vann mot Ajax, bråk i Brygge, inbrott hos Johnstone

 • Morgan Schneiderlin är uttagen till det franska landslaget. [Twitter/Morgan Schneiderlin]
 • Uniteds U21-lag vann igår med 2-1 mot Ajax i en träningsmatch bakom stängda dörrar. Få detaljer är kända om matchen, även om Ajax bjuder på en kort matchrapport.
 • Timothy Fosu-Mensah var en av Uniteds spelare i matchen mot Ajax. Han är uttagen till det holländska U19-landslaget. Matcher mot Tyskland och Italien väntar. [Twitter/jb8521]
 • Det var en del bråk i Brygge mellan fans från Brugge och United. En grupp Unitedfans ska ha blivit attackerade på en pub, vilket ledde till att 32 Unitedfans och sex belgare arresterades. Ytterligare 25 Unitedfans arresterades utanför arenan då de saknade biljetter. Den belgiska polisen rapporterar nu till den engelska som beslutar om eventuella ytterligare åtgärder. [BBC]
 • Även i Manchester betedde sig folk illa då någon passade på att bryta sig in hemma hos Sam Johnstone när målvakten var med United i Brygge. Bland annat ska tjuvarna ha stulit Johnstones bil. [Manchester Evening News]
 • Everton har inga planer på att sälja John Stones. På klubbens officiella hemsida berättar ordföranden Bill Kenwright att Everton har nekat en transferbegäran från Stones. Kenwright noterar att klubben resolut har tackat nej till erbjudanden från en annan Premier League-klubb (ingen vinst för att gissa vilken). ”John är inte till salu.” [Everton]
 • Uniteds avancemang till Champions League betyder, som vi har berättat, att U19-laget får spela i Uefa Youth League. Nu meddelar Manchester United att Nicky Butt kommer att leda laget i turneringen. Butt var även tränare för laget sist United spelade i Youth League. [Manchester United]
 • Tottenham har värvat Heung-Min Son från Leverkusen. [Twitter/Tottenham]
 • Sunderland har signerat Ola Toivonen på ett säsongslångt lån från Rennes. [Sunderland]
 • Kevin Nolan lämnar West Ham efter en ömsesidig överenskommelse mellan spelare och klubb. Nolan letar nu ny klubb. [West Ham]
 • Milan har gjort klart med Mario Balotelli från Liverpool på ett säsongslångt lån. [Milan]
 • Juan Mata är tillbaka i det spanska landslaget och får sällskap av David de Gea i truppen. [Twitter/Sefutbol]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS