Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferens: Januzaj missar söndagens match

På fredagarna pratar Louis van Gaal som vanligt med media på en presskonferens. Här följer en sammanfattning.

  • Om Swansea:Den första matchen jag spelade var mot Swansea och nu spelar vi mot dem i min 50:e.” Han vill att fansen ska få se att man har förbättrats och Van Gaal påpekar att Swansea som var den enda klubben som vann båda matcherna mot United förra säsongen. ”Första matchen förra året var inte så väl förberedda på grund av USA-turnén. […] Andra matchen mot Swansea hade vi otur.” Swansea har ett väldigt bra lag med bra spelare. ”Det kommer att bli svårt att besegra dem men vi är bättre förberedda än vid den här tiden förra året.
  • Om Victor Valdes: Inga kommentarer.
  • Nyförvärv? Inga kommentarer.
  • Champions League-lottningen:Det kunde vara värre. Och det kunde vara bättre också. Så är det alltid med en lottning. Vi måste analysera lagen. Vi kan titta på det som har hänt men det som sker nuvarande.” Scouten kollar Wolfsburg idag och PSV imorgon. Men det är normalt.
  • Om Herrera: ”Jag började den här säsongen med Herrera som nummer 10, så det är möjligt. Adnan Januzaj är skadad. Men Fellaini är inte avstängd längre så man vet aldrig.
  • U21-matchen igår: Rojo spelade 60 minuter för U21 mot Ajax igår. Många andra spelade 90 minuter för första gången den här säsongen. Sean Goss gjorde första målet. Wilson gjorde ett mål och en assist.
  • Om skadeläget: Januzaj blev skadad mot Brugge och missar matchen mot Swansea. Jones är också borta sedan tidigare. Inga ytterligare skador.