BBC: Blackett lånas ut till Celtic

BBC rapporterar att Celtic är nära att signera Tyler Blackett på ett säsongslångt lån. I Celtic skulle han i så fall återförenas med Saidy Janko, som ju lämnade United under sommaren.

Blacketts möjligheter till speltid i Celtic får förmodas vara goda. Framför allt då Virgil van Dijk ska vara på väg bort från klubben.

När det gäller gårdagens rapport om att Jonny Evans är på väg till West Bromwich Albion så är i princip alla nu överens om att övergången kommer att bli av. Enligt BBC är United och West Brom överens om övergångssumman som ska vara sex miljoner pund med klausuler värda ytterligare två miljoner. Evans förmodas presenteras som West Brom-spelare under helgen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS