Telegraph: Hernandez har fått besked att han kan lämna

Telegraphs Jason Burt rapporterar på lördagskvällen att Javier Hernandez har fått besked av Louis van Gaal att han kan lämna Manchester United innan transferfönstret stänger.

Bayer Leverkusen uppges vara favorit att värva Hernandez. West Ham ska ha jagat den mexikanska anfallaren hela sommaren men Leverkusen spelar Champions League, vilket ska avgöra. Hernandez insats mot Brugge i onsdags ska ha avgjort hans öde.

Burt menar att United inte räknar med att värva någon ytterligare anfallare även om Hernandez lämnar. Däremot ska det finnas en möjlighet att man gör ett nytt försök att värva Saido Mane från Southampton. United ska ha hållit samtal om att värva Alexandre Pato men ska vara osäkra på brasilianaren.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS