Kvällens rykten: Chicharito till Leverkusen, Martial för 50 miljoner euro

  • Enligt tyska Kicker är Javier Hernandez klar för Bayer Leverkusen. Alla parter ska vara överens och övergången ska annonseras under måndagen. [Kicker]
  • Franska RMC Sport rapporterar att Manchester United har erbjudit Monaco runt 50 miljoner euro för den unga anfallaren Anthony Martial. Enligt franska Canal Plus ska en representant för Monaco dock ha garanterat att Martial stannar i den franska klubben. [RMC Sport, Twitter/Geoffroy Fisher]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS