Reaktion: Vi dominerade i 85 minuter

Här följer några kommentarer efter söndagens match där Swansea vann med 2-1 mot Manchester United.

Louis van Gaal [video]:

• Det är mycket frustration. Mer besvikelse. Tycker jag. För vi var 85 minuter det dominerande laget och vi förlorade pÃ¥ fem minuter. […] Men vi förlorade pÃ¥ de fem minuterna för att Swansea bytte sin formation. […] Det är en stor läxa för oss, vi mÃ¥ste anpassa oss snabbare.
  • Om Romero:Du kan skriva vad du vill. […] Försvaret börjar där framme och inte bara i sista linjen. Och man kan alltid analysera misstag. Men jag tycker inte att det är det bra sättet.
  • Om Rooney:Ni vill bara ha personlig utvärdering, jag vill inte ge det.
  • Brist pÃ¥ anfallare:Nej, det är ingen oro. […] [Fellaini] var enligt mig fantastisk.
  • Nyförvärv? Det är en process. Man kommer inte att köpa nÃ¥gon man inte redan har studerat. “Man kan aldrig prata som en klubb som Manchester United att du är nöjd.
  • De Gea:Jag vet inte. […] Ni mÃ¥ste vänta och se.
  • Du frÃ¥gar nu saker som du inte vet. Vad jag inte vet. Du tror att du är smartare än jag, men det är inte sÃ¥.

Juan Mata [Manchester United]:

• Vi släppte in tvÃ¥ snabba mÃ¥l och sedan kunde vi inte göra fler. SÃ¥ det är en stor besvikelse. […] Vi är besvikna för vi ville lära en läxa frÃ¥n förra säsongen dÃ¥ vi gjorde samma sak, göra mÃ¥l först och sedan förlora matchen.
  • Det var ett fantastiskt inlägg av Luke. […] Vid det tillfället var det ett viktigt mÃ¥l men nu är det inte sÃ¥ viktigt för vi förlorade de tre poängen.

Garry Monk [Swansea]:

• Jag är väldigt glad. Det var en svÃ¥r match. […] De började bättre och det var svÃ¥rt att hitta passningslinjer.
  • [Vi] gjorde den taktiska förändringen i andra halvlek, vilket tillät oss att ändra matchen. Det frigjorde oss och gav oss mer av ett hot. Sedan gjorde vi mÃ¥l vid den rätta tiden och var väldigt kliniska.
  • Vi spelade en del fantastisk fotboll. […] De dominerade bollen men jag kände inte att de skapade mycket. Vi försvarade oss ganska bekvämt, förutom när Rooney kom igenom och [Williams] gjorde en fantastisk tackling. Överlag kände jag att vi hade de bästa chanserna i matchen och vi vann, vilket är det viktigaste.