Deadline day: Navas och pengar för De Gea

Deadline day fortsätter att rulla.

  • Adnan Januzaj har gått till Dortmund på lån.
  • Javier Hernandez är klar för Bayer Leverkusen.
  • Manchester United ser ut att värva Anthony Martial från Monaco.
  • Anders Lindegaard förväntas gå till West Brom på fri transfer.
  • James Wilson är aktuell för West Brom på lån enligt Mail. Även Tottenham ska vara intresserade. Vissa klubbar ska även titta på Wilson för en permanent övergång, något Wilson sägs vara öppet för. Ett lån verkar dock vara det troligaste. [Daily Mail]
  • Så har vi affären med Real Madrid, som av allt att döma blir av. David de Gea går till Real medan Keylor Navas ersätter De Gea i Manchester United. Övergångssumman för De Gea ska vara 40 miljoner euro, alltså något lägre än den världsrekordsumma för en målvakt som Manchester United ska ha krävt hela sommaren. Navas värderas till 15 miljoner euro, vilket betyder att United får 25 miljoner euro i handen. Såtillvida inte faxmaskinerna går sönder innan det spanska transferfönstret stänger vid midnatt lär affären bli av. [Twitter/James Ducker, Twitter/Guillem Balague]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS