Franska fotbollsförbundet: Martial till Manchester United

Embed from Getty Images

Anthony Martial till Manchester United ser ut att bli verklighet. Det franska fotbollsförbundet meddelar nu på sin hemsida att anfallaren har fått tillåtelse att lämna landslagssamlingen för att resa till England för att skriva kontrakt med Manchester United.

Franska rapporter säger att transfersumman, med bonusar, kan bli så hög som 75 miljoner euro. Guardian skriver emellertid att övergångssumman blir runt 36 miljoner pund, vilket även James Ducker (Twitter) och Stuart Mathieson (Twitter). Att Monaco missade Champions League ska ha varit nyckeln till affären.

För lite grundläggande information om Martial rekommenderas Tor-Kristian Karlsen på Twitter.

Uppdaterad med ny information.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS