Lånekollen 15/16 – vecka 35

Will Keane, Preston, missade ligacupmötet med Watford på grund av en lättare skada. Hoppade in med 20 minuter kvar när Preston låg under med 1-0 borta mot Hull. Matchen slutade sedan 2-0.

Ben Pearson, Barnsley, spelade 120 minuter när Barnsley åkte ut ur ligacupen efter förlust hemma mot Everton. Barnsley ledde med 2-0 och 3-2 men Everton kunde kvittera och tog matchen till förlängning där man sedan var för starka och kunde dra ifrån till 5-3. Pearson spelade mittfältare men gick sedan ner som högerback och gjorde det enligt uppgift bra. Han drog även på sig ett gult kort i matchen, för snack. Spelade hela matchen när Barnsley föll med 3-09 borta mot Rochdale.
Joe Rothwell, Barnsley, blev inbytt på stopptid och fick således spela hela förlängningen. Stod för en bra aktion när han tog sig fram med en bra löpning och spelade till Scowen men Robles i Evertonmålet klarade. Fick sedan chansen från start mot Rochdale men blev utbytt redan i paus.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS