Notiser: United beskyllda för bristande skadedjursbekämpning

  • Vi tar en paus från deadline day och fokuserar på några mindre berättelser.
  • Manchester United kritiseras av Trafford Council för att man misslyckas med skadedjursbekämpningen på Old Trafford. Det är möss som springer omkring inne på arenan, framför allt på de södra och norra läktarna. Detta är problematiskt då det ju serveras mat på arenan. Närheten till kanalen ska förklara att de många mössen på arenan. [Manchester Evening News]
  • Jag vill gå tillbaka till att känna mig viktig och glad. Jag vill hitta glädje. Bayer fick mig att känna mig viktig och älskad och att komma hit var inget svårt beslut att ta. De fick mig att känna mig önskad,” säger Javier Hernandez. [Guardian]
  • Axel Tuanzebe ska vara tillbaka i träning efter skada. [Twitter/jb8521]
  • RoShaun Williams har kallats upp till U18-landslaget. [Twitter/jb8521]
  • Vi påminner också om att Champions League-truppen måste registreras senast vid midnatt (vilket är anledningen till att transferfönstret stänger redan 19.00 i år).

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS